Als je het assessment hebt afgerond, is duidelijk wat jij kunt en waar jouw interesses liggen. Dan gaan we op zoek naar een werkgever die jou passend werk kan bieden. We zoeken heel gericht en maken natuurlijk gebruik van ons eigen, uitgebreide netwerk van bedrijven en organisaties.

Jouw jobcoach legt het eerste contact en onderzoekt of de werkplek bij jou past. Zij kijkt ook naar de sfeer in het bedrijf. Daarnaast schakelen wij een onafhankelijk arbeidsdeskundige in. Deze bekijkt of de werkplek passend is en of er misschien nog iets aangepast moet worden.

Jouw jobcoach kijkt ook kritisch naar het takenpakket. Want misschien staan er wel taken in de vacature of functie-omschrijving, die niet bij jouw mogelijkheden passen. Je jobcoach overlegt dan met de werkgever of deze taken eruit gehaald kunnen worden, zodat de baan beter bij jou past. Je jobcoach houdt jou tijdens het hele proces op de hoogte.

Als het kan, ga je meteen mee naar de werkgever zodat je een beeld krijgt van de werkplek en van het bedrijf. De werkgever krijgt dan ook al een beeld van jou. Dat bereiden we goed voor: samen met je jobcoach maak je een cv en kijk je goed naar hoe je overkomt en naar je uiterlijke verzorging.

Na deze stap kijken we of de baan en de werkgever bij jou passen: jobmatching. Als je eenmaal een baan hebt, doen we aan jobcoaching.