Na het assessment heeft je jobcoach met jobhunting een kans op een baan gevonden. Als jij ook een goed gevoel hebt bij de werkgever, maakt jouw jobcoach een afspraak voor het eerste kennismakingsgesprek tussen jou en de werkgever. Je jobcoach maakt met jou en de werkgever afspraken over de sollicitatieprocedure en helpt de werkgever bij het afhandelen van het extra papierwerk.

Werkervaringsplekken

Als je nog niet helemaal zeker weet wat je wilt, kunnen we kiezen voor een werkervaringsplek. Je maakt dan kennis met verschillende werkzaamheden die bij een vakrichting horen. Je ontdekt wat je leuk vindt en je leert wat je wel en niet aankunt, zowel lichamelijk als geestelijk. Ook de werkgever kan zo ervaren wat de voordelen zijn en beslissen of jij een contract kunt krijgen.

We kunnen meerdere werkervaringsplekken inzetten, zodat je verschillende vakgebieden kunt ontdekken.

Net als in de andere fases helpt de jobcoach jou bij jobmatching, zodat de kans dat jij de baan krijgt groter wordt. Maar jij moet wel zelf aan de slag. Als alles naar wens verloopt, kun je na afloop van deze fase je arbeidsovereenkomst ondertekenen.

Daarna blijven we jou ondersteunen met jobcoaching.