Lifecoaching

Wij begeleiden jou in je persoonlijke ontwikkeling


Jij wilt graag op eigen benen staan maar dit is niet altijd vanzelfsprekend. Als je persoonlijke ontwikkeling in de knel komt is het belangrijk dat er gekeken wordt wat je nodig hebt. Samen met je coach en de betrokken gemeente/PGB gaan we dit oppakken. We maken een plan met gepaste doelen die volgens jou belangrijk zijn om het heft in eigen handen te nemen.

Je krijgt meer inzicht in je eigen talenten, die je ook beter weet te benutten. Zodat je een passende koers vindt in je leven. Meer zelfwaardering krijgt en trotser durft te zijn op jezelf.

Daarbij dagen we je ook uit om het beste uit jezelf te halen. Als het nodig is voor je persoonlijke ontwikkeling werken we samen met andere betrokken hulpverleners of we zoeken ze op.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op de website  https://www.sociaaldomein-limburgnoord.nl/    en voor pgb  https://www.svb.nl/nl/pgb/

Work-Sjop wordt ingezet door deelnemers met het PGB ter ondersteuning van verschillende leefgebieden. Dit hoeft niet op het gebied van re-integratie en arbeid te zijn, maar kan in de thuis- en privésituatie ingezet worden. Voorbeelden kunnen zijn : extra aandacht op het van wonen, sociaal netwerk dagelijkse bezigheden regelen, besluiten nemen, plannen en uitvoeren van taken, beheerszaken regelen, communicatie, sociale relaties, organisatie van de huishouding, eventueel persoonlijke verzorging met als doel zelfredzaamheid vergroten.