Wij zetten samen de eerste stap richting belastbaarheid in relatie tot werk

Modulaire re-integratie

Iedereen wil ‘erbij horen’. Dus dat geldt waarschijnlijk ook voor jou. Want je wil meedoen in de maatschappij, zodat ook jij belangrijk bent. Ben je er nog niet aan toe aan de slag te gaan in een Werkfit of een Naar Werk traject? Dan kun je bij ons terecht voor de zogenaamde Modulaire Re-integratiediensten. Deze omvatten de modules ‘participatie interventie’ , ‘bevorderen maatschappelijke deelname’ en ‘begeleiding bij scholing’

Waar liggen jouw interesses, waar liggen jouw mogelijkheden en hoe kunnen we eventueel belemmeringen en /of de daarmee samenhangende emoties wegnemen.

Op basis daarvan gaan we op zoek naar mogelijkheden in de vorm van deelname aan sociale contacten, sportactiviteiten, vrijwilligerswerk, hobbyclubs of vergelijkbaar. Samen maken we een plan met persoonlijke subdoelen die voor jou kenmerkend zijn. Het idee is dat je uitgedaagd wordt om stapsgewijs aan je eigen ontwikkeling te werken.      

Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op.

Deze dienst is bedoeld voor mensen die een Wajong, WIA, WW of Ziektewet- uitkering ontvangen van het UWV.

Werkfit

Als je nog niet hebt gewerkt of er een tijdje uit bent kan het lastig zijn om de stap naar werk te zetten. Soms weet je niet in welke richting je wil gaan werken of wil je eerst nog aan bepaalde vaardigheden werken. Wij kunnen je daarbij helpen.

We noemen dat `werk fit` maken. Werk fit maken doen we stapje voor stapje aan de hand van de participatietrap. Dit houdt in dat je samen met je jobcoach werkt aan je ontwikkeling en je oriënteert op verschillende werkrichtingen.

Het doel is dat je werkervaring op gaat doen om aan je leerdoelen te werken en te onderzoeken welk werk passend is voor jou. Zodat je er uiteindelijk klaar voor bent om een betaalde baan te gaan vinden.

Wil je hier meer over weten neem contact met ons op. Deze dienst is bedoeld voor iemand vanuit de bijstand of die een Wajong, WIA, WW of Ziektewet- uitkering ontvangen van het UWV.