Voor wie

Kennismaking

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je een uitnodiging voor een intake-gesprek. Dat kan bij ons op kantoor of bij jou thuis, net wat jij prettiger vindt. Voer je het gesprek liever niet in je eentje? Geen enkel probleem, er mag gerust iemand anders bij zijn. In het intake-gesprek bespreken we de mogelijkheden die Work-Sjop jou te bieden heeft. Ook bekijken we samen wat jij nodig hebt.

Als er een match is wordt er gekeken welk individueel traject passend is. Ieder traject heeft zijn eigen doel en werkwijze. Er wordt samen een plan van aanpak gemaakt voor het traject wat van toepassing is. Vervolgens wordt dit plan ter goedkeuring ingediend bij de opdrachtgever (gemeente,UWV,  Sociale Verzekeringsbank, werkgever ). Vervolgens wordt dit plan ter goedkeuring ingediend bij de opdrachtgever Uiteindelijk beslist de opdrachtgever, bijvoorbeeld het UWV of de gemeente, of we het plan mogen uitvoeren.

De volgende stap is een assessment. Daarna gaan we een baan zoeken: jobhunting. Vervolgens kijken we of de baan en de werkgever bij jou passen: jobmatching. Als je eenmaal een baan hebt, doen we aan jobcoaching.